top of page

VANDRA MED HUND

VANDRA MED HUND

June 02, 2021

Med erfaren guide utgår vi på lite enklare vandringar i fjällmiljö, Om du har funderat på att vandra med din bästa kompis i fjällen eller skog men tors inte riktig kan vi under denna helgen ger dig kunskap och erfarenhet med en grupp liktänkte.

Please reload

Använd kod  "Vandra med Hund"

Vi startar helgen med boende på STF Sälens Vandrarhem torsdag till söndag och får under dessa dagar möjlighet att skaffa kunskap tillsammans med erfarna hundinstruktörer på vad man skall tänka på när man vandrar med människans bästa vän.

Fredag och lördag beger vi oss ut på vandringsturer, en kortare vandring på fredag, och en längre på lördag, med boende på vandrarhemmet tillsammans med hundarna. Vi börjar dagen med en enklare genomgång, sedan under vandringen bryter vi för paus för både lunch och fika, samt även en lättare genomgång om tips kring detta med vandra med hund (teoristund)

Beräknad sträcka fredag ca 7km, lördag ca13 km. möjlighet för upphämtning under turen finns, för den som vill vandra kortare. Detaljerat program med karta och sträckor finns längst nere på denna sidan. OBS inga tuffa bansträckningar, utan i flackare terräng, så att du som är ovan och/eller nybörjare kan följa lätt.

Har du inte hund men vill hyra en under helgen, så finns möjlighet för detta, inklusive hundens alla tillbehör för att vandringen skall bli fin för dig och hunden. Vi anpassar hunden efter dig och din personlighet, i den mån det går. (ingår gör således hund, hundmat, klövjeväska, midjebälte, koppel) hundarna bor på Sälen Hund & Aktivitet hos Ulrica  som är helgens vandringsguide och instruktör.

Start: Torsdag 6 juni, betraktas som en resdag, kör hit i lungn och ro, incheckning från 16:00
 

Avslut: Söndag efter frukost utcheckning söndag 24 maj.

Att Resa hit:
Egen bil är rekommenderad, annars finns buss till Sälen, där vi kan hämta dig för en liten avgift.

Boende:
I priset ingår 3 nätter boende på Sälens Vandrarhem, här finns ett antal boende alternativ, ekonomitvåbäddsrum, standardtvåbäddsrum med WC eller familjerum med WC. Dusch finns gemensamt i korridor. Även tvättmaskin och torkrum är tillgängligt. Lakan och handduk ingår i priset dock bäddar du själv.

Mat
Alla måltider till husse/matte ingår i priset dvs hel-pension från torsdag kväll till söndag lunch
Frukost 7.30-9.00
Lunchpaket ute 12.00-14.00

Grillning längst leden
Kvällsmat 18.00 tiderna är preliminära.
Kaffe och kakor finns (nästan) alltid på vandrarhemmet.
Mat till hunden ingår INTE

Tänk på att det går åt mer energi till både dig och din hund, framförallt om de bär klövjeväskor, när du är ute och fjällvandrar. Ta gärna med ordentligt med lättillgänglig energi till dig själv och hunden.

Specialkost
För dig som behov av specialkost är det viktigt att du meddelar detta innan ankomsten
Skicka ett mejl till info@salensvandrarhem.se
 

Använd kod  "Vandra med Hund" vid online booking

Pingsthelgen Torsdagen den 21 Maj 2020 tom Söndagen 24 Maj 


STF Medlemspris Från 3600 :- per person förskotts betalning mot faktura.

Ladda ned mer information

Ulrica_edited.jpg
bottom of page