top of page
Svenska
English
Elbilladdning

Vi har öppet.
Välkommen till Sälens Vandrarhem!

Bo med hela Gruppen

 

Funderar du på att samla släkten för en skidsemester eller idrottsklubb för skidåkning? 

 

Vi erbjuder en utmärkt alternativ för grupper i en avkopplande miljö med flera rum för umgänge. Välj mellan endast logi, frukost, halv eller helpension .

 

Sälens Vandrarhem ligger vackert beläget mitt mellan Sälenfjällen och Fulufjället längst Görälvens dalgång.

Här har finns längdskidspår, skoterled vandringsleder och fiske utanför dörren, närmsta utförsåkning finns i Stöten bara 10 minuters bilfärd, och Skistars utbud 20+ minuter.

 

Vårt läge en bit ifrån anäggningarna erbjuda lugn och ro, Naturreservat och Nationalpark omger Gräsheden och Sälens Vandrarhem. Utsikt på fjällen från dem flesta rummen och från matsalen, en sprakande braskammin på kvällen ger inte bara varmen men även en härlig stämning.

 

Vi erbjuder flera olika rumstyper, 2, 4 och 8 bäddsrum flera med toalett, totalt finns 70 bäddar fördelade på 17 rum. På anläggningen finns också bastu och vallningsrum, gratis WiFi samt ett större torkrum.

 

Hyr du hela huset finns tillgång till det storre anläggningköket.

 

Vandrarhemmet erbjuder ett enklare boende till ett lägre pris, gemensamma duschar och toaletter finns i korridororna, stort torkrum för skid och snoskoter kläder. I mitten av byggnaden finns ett uppehållsrum och ett självhushållskök. Från vår skoterparkering tar du dig enkelt ut på skoterleder

 

Grupppris hyra hela huset från 250:- per person och natt min 25 personer.

Kontakta oss gärna för en offert.

Karta till Gräsheden
bottom of page